Ads Top

Honeywell introduceert evohome met Wifi

Honeywell, specialist in verwarmingsregelaars, introduceert evohome Wi-Fi. In de slimme zoneregeling evohome is nu een Wifi-verbinding geïntegreerd, wat installatie nog eenvoudiger maakt. Waar voorheen nog een extra component, de internet gateway, nodig was voor connectie met het internet is dit nu in het bedieningspaneel geïntegreerd. Daarnaast zijn er nog een aantal verbeteringen. Het ontwerp en de software kregen een update, ter ondersteuning van het instellen en bouwen van het systeem.  Om het energiezuinig instellen van evohome Wi-Fi aan te moedigen is de optimalisatie-instelling nu gelijk via het hoofdmenu beschikbaar. evohome Wi-Fi is per september 2015 verkrijgbaar in Nederland.

Met evohome regelen gebruikers de temperatuur thuis per kamer via het evohome-bedienpaneel of via de app op smartphone of tablet. Hierdoor is de verwarming bijvoorbeeld vanaf het vliegveld, op vakantie, het werk, in een restaurant, maar ook thuis op de bank te bedienen. Zo past evohome bij elke levensstijl en gezinssamenstelling. evohome Wi-Fi is compatibel met bestaande evohome-componenten zoals de radiator- en  vloerverwarmingregelaars. Het systeem communiceert draadloos en is geschikt voor alle cv-ketels en stadsverwarming.

Slimme zoneregeling zorgt voor efficiënter energiegebruik. Iemand die thuiswerkt of een avond weggaat, heeft volop mogelijkheden om energie te besparen door de ongebruikte kamers niet  te verwarmen. Ook leert het systeem, door het inschakelen van de optimalisatie-instelling, hoe snel het huis opwarmt of afkoelt. Op basis van deze gegevens wordt de start- of stoptijd van het verwarmen van de ruimte afgesteld. Uit onderzoek blijkt dat huiseigenaren gemiddeld 37 procent energie per jaar kunnen besparen wanneer zij optimaal gebruikmaken van evohome1.

Honeywell levert per september 2015 evohome Wi-Fi in een aantal kleuren die eenvoudig inpasbaar zijn in elk interieur. Het evohome Wi-Fi Single Zone Connected Pakket is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 299 euro. Elke radiator in huis kan worden voorzien van een radiatorregelaar verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 99,00 euro per stuk. evohome is per kamer uit te breiden. Een complete lijst van Honeywell-installateurs is te vinden op http://getconnected.honeywell.com. Voor alle Honeywell comfort-producten bezoek http://kijkvoelbeleef.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.