Ads Top

Zonnepanelen Parkstad verhuist vanwege groei naar nieuwe locatie

Vanaf april is Zonnepanelen Parkstad gevestigd op de nieuwe bedrijfslocatie in de Economiestraat 39 (unit 5) te Hoensbroek. Door de groei van het bedrijf, dat al sinds 2007 actief is met de verkoop van zonnepanelen en gevestigd was in Eygelshoven en Kerkrade, voldeed de bedrijfslocatie niet meer. De groei komt voort uit het vooroplopen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen, innovatieve daksystemen en onder andere duurzame opslag. Voor de zomer zullen klanten, geïnteresseerden en relaties uitgenodigd worden om de locatie persoonlijk te bezoeken. 

“Zonnepanelen Parkstad wil klanten op klantvriendelijke wijze voorzien van een van goed voorstel, waarbij een kwalitatieve opslag, testfaciliteiten en een ontvangstlocatie met demonstratiemogelijkheden mogelijk zijn”. “Zonnepanelen Parkstad is naast de verkoop van zonnepanelen ook actief in het ontwikkelen van innovatieve zonne-energiepanelen (daksystemen en duurzame opslag) en ook in dit marktsegment is de groei zeer sterk. Een van deze nieuwe ontwikkelingen is het recent gepatenteerde  “LOCI dak” (nieuw geïsoleerd dak waarbij de dakpannen zijn vervangen door zonnepanelen)”, aldus Rene Borro (directeur van Zonnepanelen Parkstad en patenthouder). “Vandaar dat gekozen is voor de nieuwe bedrijfslocatie aan de Economiestraat 39 (unit 5) te Hoensbroek. Deze locatie voldoet voor de komende jaren aan de eisen die door het nieuwe management worden gesteld. Een bijkomend voordeel is dat bij verdere doorgroei flexibel kan worden uitgebreid door het bijtrekken van nieuwe units.”, aldus Rene Borro.

De directie (en vennootschap) is uitgebreid met Emmanuel Zanetti, die sinds 2012 actief is met de verkoop van zonnepanelen. “Mensgericht leiderschap, resultaatgericht, plannen en organiseren zijn de kernwoorden waarmee Emmanuel zijn kwaliteiten kunnen worden beschreven. Ook zijn opleidingen (HTS en Nijenrode Business Universiteit) en de behaalde certificaten neemt hij mee als fundament in het bedrijf”, aldus Rene Borro. “Het is een uitstekende kans om mij verder in deze innovatieve zonnepanelenmarkt, vanuit een duurzaam als bedrijfseconomisch oogpunt, strategisch te ontwikkelen”, aldus Emmanuel Zanetti (vennoot en lid van het managementteam van Zonnepanelen Parkstad).

Naast Emmanuel Zanetti is Henry Backus als strategisch partner aan het managementteam toegevoegd. “Onder Henry’s leiding zal de installatie en serviceafdeling van Zonnepanelen Parkstad nog verder geprofessionaliseerd worden. Henry Backus heeft in zijn carrière ervaring opgedaan in verschillende branches en disciplines, is een kundig partner op directieniveau en maakt gemakkelijk de vertaalslag naar andere medewerkers. Met zijn bedrijfskundige achtergrond, technisch inzicht, kwaliteitsbesef en klantgerichtheid is hij onze ideale partner”, aldus Rene Borro.

“Onze ambitie is het overtreffen van de klantverwachtingen, tijdens de installatie van de zonnepanelen (en aanverwante producten) dienen we minimaal de eerder gemaakte afspraken na te komen, maar liever gaan we nog een stap verder. Wij willen onze klanten het gevoel geven dat ze met ons inderdaad de juiste installateur gekozen hebben. Dit bereiken we door een goede voorbereiding, controle van essentiële processtappen tijdens en na de installatie, het elimineren van alle veiligheidsrisico’s en een juiste informatievoorziening aan de klant. Mocht er dan alsnog iets mis gaan, dan is onze service snel en adequaat”, verteld een enthousiaste Henry Backus.

Zonnepanelen Parkstad heeft de afgelopen jaren honderden klanten geholpen met de verkoop en plaatsing van zonnepanelen. Deze projecten bestaan voornamelijk uit het plaatsen van een aantal panelen op platte of schuine daken van huizen of garages. Ook zijn enkele grote zonnepaneelcentrales met honderden zonnepanelen gebouwd om duurzame elektriciteit op te wekken. “Uit ervaring hebben wij geleerd dat onze klanten ons vooral waarderen om onze kwaliteitsproducten, klantvriendelijkheid, persoonlijke service, continuïteit, innovatief vermogen en de gunstige prijzen. Bij de aanschaf van zonnepanelen zoekt een klant naar een betrouwbare partij die ook in de opvolgende jaren service kan verlenen en meedenkt over nieuwe ontwikkelingen”, aldus Emmanuel Zanetti.  

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.