Ads Top

Solar Team Twente lanceert Boomerang Challenge

Solar Team Twente lanceert op zondag 12 april bij recreatieplas het Hulsbeek in Oldenzaal de openbare Boomerang Challenge. Deelnemers worden uitgedaagd hun boomerangworp te uploaden op Facebook of Instagram met de vermelding #boomerangchallenge. De origineelste foto’s en video’s maken kans op mooie prijzen. De Boomerang Challenge is onderdeel van de crowdfundingsactie die Solar Team Twente heeft opgezet. Bovendien is er op 26 juni een wereldrecordpoging boomerangs werpen.

Op de Hulsbeekdag in Oldenzaal worden de eerste rode Solar Team Twente boomerangs verkocht en kunnen de eerste worpen naar mooie prijzen worden gedaan. Winnaars maken onder meer kans op kaarten voor FC Twente, een introductieduik bij DiveWorld, bioscoopkaarten en kaarten voor poppodiums Atak en Metropool. Met de verkoop van de boomerang financiert het Twentse solarteam een deel van de nieuwe zonneauto.
 De boemerang is vanaf 12 april te verkrijgen op het crowdfundingsplatform van het universiteitsfonds van de UT via www.steunutwente.nl. Naast boomerangs biedt het team ook een 3D-geprinte zonneauto en Solar Team Twente reversspeldjes aan op het platform.

Deelnemers aan de Boomerang Challenge kunnen foto’s en video’s uploaden tot 26 juni. Op deze dag worden de winnaars bekend gemaakt, prijzen uitgereikt en daarnaast vindt er een wereldrecordpoging plaats. Samen met alle deelnemers gaat Solar Team Twente het wereldrecord ‘Met de meeste mensen tegelijkertijd boomerangs werpen’ proberen te verbreken.

Solar Team Twente bestaat uit negentien studenten van Saxion en Universiteit Twente. Zij maken hun droom waar: het winnen van de Bridgestone World Solar Challenge in oktober 2015. Naast de studenten bestaat Solar Team Twente uit het sterke netwerk van innovatieve partners. Samen wordt topsport beoefend en de snelste zonneauto gebouwd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.