Ads Top

PowerGo plaatst snelste laadpaal van de ABC-eilanden


PowerGo heeft onlangs de snelste laadpaal van de ABC-eilanden op Curaçao geplaatst. Het resort van Coral Estate op Curaçao is als eerste voorzien van een 60 kilowatt snellader voor elektrische auto’s, die deze week al in gebruik wordt genomen.

De eerste locatie is gevonden op het luxe resort Coral Estate ten westen van Willemstad op Curaçao, waar elektrische auto’s zowel door toeristen als medewerkers worden ingezet. Naast Coral Estate is PowerGo van plan om meer locaties te voorzien van een 60 kW snellaadpaal, waarmee elektrische auto’s binnen no time worden opgeladen.

Het Nederlandse bedrijf PowerGo heeft zich als doel gesteld om binnen twee jaar meer dan 5000 snellaadpunten door heel Europa (en de ABC-eilanden) te hebben gerealiseerd. Gezamenlijk met Ecotap, leverancier van de hardware van de laadpalen, zijn al veel projecten gerealiseerd, zoals bij HelloFresh en TopParken. Intussen zijn er meer dan 500 snellaadpunten in bestelling en is PowerGo klaar voor grootschalige uitrol van laadpunten.

PowerGo heeft vestigingen in Nederland en Spanje en is bezig met ontwikkelingen en uitrol in onder andere Duitsland, België en Frankrijk en nu dus ook Curaçao. Daarnaast wil PowerGo in samenwerking met moederbedrijf PowerField een kant-en-klare carport ontwikkelen met zonnepanelen om zodoende de opwek van zonne-energie te koppelen aan het verbruik van de laadinfrastructuur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.