Ads Top

Luminus klanten met elektrische wagen snel weer onderweg na lege batterij

Luminus klanten kunnen voortaan rekenen op snelle bijstand van Touring wanneer zij onderweg te kampen krijgen met een lege batterij van hun elektrische wagen. Touring laadt hun wagen ter plaatse gratis op met een mobiele booster, zodat zij snel hun weg kunnen verderzetten.

Rijden met een elektrische auto vereist een verandering van gewoontes. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met het rijbereik van je batterij. Wie al met een elektrische wagen gereden heeft, kent het gevoel: laadangst. Ook dat is nieuw. Bang zijn voor een lege batterij en stil te komen staan langs de kant van de weg.

Om deze bezorgdheid weg te nemen sloot Luminus een partnership met Touring. Voortaan kunnen Luminus klanten met het tarief Luminus Comfy Plugin (pro), een formule exclusief voor eigenaars van elektrische wagens, rekenen op snelle bijstand van Touring wanneer hun batterij onderweg leeg raakt. Touring komt dan ter plaatse met zijn mobiele booster, een toestel waarmee de wegenwachter ter plaatse de batterij oplaadt met die paar kW die nodig zijn om thuis te geraken of verder te rijden tot de volgende laadpaal.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.