Ads Top

NewMotion wordt Shell Recharge Solutions

NewMotion, toonaangevende leverancier van slimme EV-laadoplossingen in Europa en onderdeel van Shell, bundelt de krachten met het Amerikaanse zusterbedrijf Greenlots en Shell Recharge.

De drie bedrijven gaan verder onder de naam Shell Recharge Solutions waardoor een wereldwijd, geïntegreerd aanbod voor laadoplossingen voor elektrische voertuigen ontstaat onder één merkidentiteit.
 
Met Shell Recharge Solutions combineert Shell de expertise van NewMotion in thuisladen en roamingdiensten met de expertise van Greenlots in laadnetwerken en wagenparkdiensten. Dit aanbod wordt verder aangevuld met het openbare snellaadnetwerk van Shell Recharge.

De drie bedrijven werkten eerder dit jaar al samen om het eerste batterij-gevoede opslagsysteem bij een tankstation aan te leggen. Hierdoor is snelladen mogelijk op een locatie met beperkte stroomvoorziening.
 
Shell Recharge Solutions installeert nu al elke 20 minuten een nieuw laadpunt en exploiteert meer dan 80.000 laadpunten. Hiermee legt Shell de basis voor haar ambitie om tegen 2025 circa 500.000 laadpunten te beheren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.