Ads Top

Energiebedrijf Allure Energie kopje onder


Energiebedrijf Allure Energie heeft bij de rechtbank Groningen faillissement aangevraagd en heeft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) verzocht haar leveringsvergunning in te trekken.

Omdat Allure Energie wegens een juridisch conflict met de aandeelhouders niet langer in staat is om op een betrouwbare manier gas en elektriciteit te leveren aan haar circa 600 klanten trekt de ACM de leveringsvergunning voor Allure Energie in.

Klanten van Allure Energie blijven gewoon energie ontvangen en krijgen vanzelf bericht van hun nieuwe energieleverancier.
 
De curator van Allure Energie krijgt tot 26 november 2021 de tijd om een andere energieleverancier bereid te vinden de klanten van Allure Energie over te nemen. Lukt dit niet, dan worden de klanten voor 1 december 2021 verdeeld over alle andere energieleveranciers.

Omdat Allure Energie faillissement heeft aangevraagd zullen klanten die een hoog termijnbedrag vooruit hebben betaald of nog een welkomstbonus of cashback tegoed hebben, dit geld mogelijk niet of niet geheel ontvangen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.