Ads Top

Liander organiseert webinar over transportschaarste in Schagen

In de gemeente Schagen is op een aantal plekken transportschaarste geconstateerd. Voor grootverbruik klanten die nieuw of extra vermogen wensen kan dit betekenen dat zij tijdelijk geen nieuw of extra capaciteit kunnen krijgen of leveren.

Door met elkaar in gesprek te gaan hoopt Liander zoveel mogelijk vragen met betrekking tot transportschaarste in de regio Schagen te kunnen beantwoorden. Om die reden organiseert de netbeheerder op woensdag 25 november een webinar voor grootzakelijke klanten en andere geïnteresseerden uit de regio Schagen.

Het webinar vindt plaats via Microsoft Teams op woensdag 25 november en start om 19:30 uur. Microsoft Teams is een communicatieprogramma waarmee online het webinar gevolgd kan worden. Het is niet noodzakelijk om het programma te installeren om het webinar te volgen.  

Geïnteresseerden uit de regio Schagen kunnen zich aanmelden t/m 24 november door het online aanmeldformulier in te vullen. Het formulier is te vinden via deze link. Na aanmelding ontvangt u persoonlijk een link voor de webinar en bijhorende informatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.