Ads Top

BAM verduurzaamt kantoor Enexis Netbeheer

In opdracht van Enexis Netbeheer is BAM Bouw en Techniek gestart met de verduurzaming en optimalisatie van het kantoor van Enexis Netbeheer aan de Reitscheweg in ’s-Hertogenbosch.

Het kantoorgebouw met een totaal vloeroppervlak van 2.672 m2 voldoet na de verbouwing aan energielabel A. BAM realiseert de verbouwing integraal en neemt in bouwteamverband zowel de uitwerking van het bouwkundig als het installatietechnisch ontwerp voor haar rekening. De oplevering staat gepland voor maart 2021.

De kantoorlocaties van Enexis Netbeheer liggen verspreid over Nederland. De locatie aan de Reitscheweg is een van de regiokantoren van Enexis Netbeheer. De verbouwing richt zicht op het verduurzamen en herinrichten van het kantoorgebouw.

BAM verduurzaamt het kantoorgebouw naar energielabel A. Daartoe voorziet BAM het dak van een nieuw isolatiepakket en vervangt onder meer de bestaande klimaatinstallatie en de verlichting. Gelijktijdig met de verduurzaming realiseert BAM een verbouwing op basis van een nieuw werkplekconcept.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.