Ads Top

Koop een refurbished smartphone! (i.m)

Langzaam maar zeker verandert onze wegwerpcultuur steeds meer in een cultuur waarin we produten bewaren en hergebruiken. Telefoons zijn daar een goed voorbeeld van. Smartphones werden vroeger hooguit verkocht of aan een bekend gegeven en anders gewoon weggegooid of in de kast gelegd. Terwijl de smartphone natuurlijk prima hergebruikt kan worden. Er zijn namelijk tal van voorbeelden van hoge kwaliteit refurbished iphones.

Hergebruiken is helemaal in!
Het hergebruiken van smarpthones en andere elektronische apparaten zoals een tablet is namelijk de trend van de laatste jaren. Je oude telefoon inleveren voor hergebruik heeft natuurlijk verschillende voordelen. Allereerst krijg je er vrijwel altijd nog een leuk bedrag voor terug zodat je nog wat terug ziet van de investering die je jaren terug deed. Daarnaast ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu. De telefoon wordt namelijk weer aan iemand verkocht die deze al bestaande smartphone gaat gebruiken in plaats van een nieuwe. En hergebruiken is natuurlijk altijd goed voor het milieu!

Zelf een refurbished smartphone kopen?
Steeds meer mensen kiezen er aan de andere kant voor om een refurbished smarpthone te kopen in plaats van een nieuwe aan te schaffen. Dat scheelt natuurlijk ontzettend veel geld. In het begin waren mensen vaak nog een beetje huiverig voor tweedehands smarpthones maar inmiddels is gebleken dat dit allemaal best mee valt. Een refurbished smartphone kan namelijk nog uitstekend zijn werk doen en voordat deze te koop wordt aangeboden, wordt deze door experst volledig schoongemaakt en nagekend om er zeker van te zijn dat de smartphone je nog prima van dienst kan zijn.

Voordelen van het kopen van een refurbished smartphone?
Twijfel je nog of je al dan niet een refurbished smartphone moet kopen? Dan zijn er wel een aantal dingen die je wellicht over de streep kunnen halen. Het kopen van een refurbished smarpthone is allereerst veel beter voor het milieu dan een nieuwe smarpthone, waarvan er al meer dan genoeg worden verkocht. Daarnaast is een refurbished smartphone natuurlijk een stuk goedkoper dan een nieuw model. En dat scheelt niet een paar tientjes, maar in sommige gevallen honderden euro's. Wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe iPhone of Samsung wil aanschaffen, betaal je uiteraard de hoofdprijs. Dat is echter niet het geval wanneer je een refurbished model koopt. Je hebt dan wellicht niet het oudste model en een iets oudere telefoon maar ook deze werkt nog meer dan uitstekend.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.