Ads Top

Eneco en Energie in Huis bundelen krachten voor snellere verduurzaming bestaande woningbouw

Eneco neemt een minderheidsbelang in Energie in Huis, een Amsterdams bedrijf dat bestaande woningen verduurzaamt. Ook gaan de bedrijven een samenwerking aan waarbij klanten van Eneco toegang krijgen tot de producten en diensten van Energie in Huis, zoals warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, isolatie en financieel advies.

Energie in Huis heeft een breed assortiment aan duurzame producten en diensten om energie te besparen, op te wekken of te verduurzamen, zoals alternatieven voor een cv-ketel. Daarnaast geeft Energie in Huis advies over de financiering van de producten. Voor de installatie van bijvoorbeeld warmtepompen werkt Energie in Huis samen met Eneco Installatiebedrijven en installatiepartners uit haar eigen netwerk.

Hans Peters, Chief Customer Officer bij Eneco: “Eneco wil heel Nederland helpen om te schakelen naar een duurzame, slimme en schone energievoorziening. Energie in Huis is een koploper op de markt van duurzame oplossingen voor de bestaande woningbouw. Ze blinken uit in een persoonlijke aanpak en weten hoe je de voornaamste drempels voor consumenten weg kunt halen. Samen hebben we alles in huis om energiezuinig wonen makkelijk en met name ook betaalbaar te maken voor onze klanten.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.