Ads Top

Informatiebijeenkomst Zwolle voor VvE’s met duurzame plannen in 2019

Op maandag 21 januari aanstaande vindt er in Multifunctioneel centrum de Bolder een informatiebijeenkomst plaats voor VvE’s die hun woningen willen verduurzamen. Veel appartementseigenaren en VvE’s hebben de wens om duurzame technieken toe te passen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige opgave.

De informatiebijeenkomst staat daarom in het teken van alle nieuwe (financiële) mogelijkheden en kansen op het gebied van verduurzaming van appartementencomplexen. Op maandag 21 januari 2019 organiseren overheden en partners in duurzaamheid een informatiebijeenkomst.

Speciaal voor VvE’s, woningcorporaties, beheerders, beleggers en verhuurders. Het programma van de informatiebijeenkomst bestaat uit een middagsessie (van 15.00-17.00u), een VvE-beurs (van 17.00-19.00u) en een avondsessie (van 19.00-21.00u). Tijdens deze sessies krijgen de bezoekers antwoorden en tips over maatregelen, financiering en subsidies.

De beurs geeft inzicht in de nieuwste technieken op het gebied van zonnepanelen, isolatie, verwarming en meer. Programma Verschillende sprekers nemen de appartementseigenaren mee in de wereld van verduurzaming, zónder stijging van de maandlasten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.