Ads Top

NewMotion, eNovates en PRE Power Developers introduceren nieuwe generatie Vehicle-to-Grid technologie

NewMotion, eNovates en PRE Power Developers hebben de krachten gebundeld om Vehicle-to-Everything (V2X) technologie toegankelijk te maken voor het grote publiek. Met V2X kunnen elektrische auto’s als tijdelijke energieopslag gebruikt worden, door niet alleen stroom van het elektriciteitsnet af te nemen, maar dat ook weer op een later moment terug te leveren.

De drie partijen ontwikkelden een nieuw type service: V2X (Vehicle-to-everything). Door een slimme combinatie van cloud-based control en integrated design, is een connected device ontworpen wat zich fysiek kenmerkt door een combinatie van de kleine omvang, minimaal gewicht en eenvoudige installatie, en in functionaliteit zich kenmerkt door een zeer snel reactievermogen als onderdeel van een connected service. Dit maakt het product zeer geschikt om V2X technologie rechtstreeks thuis of op kantoor toe te passen.

Opslag van energie is één van de fundamenten van internationale klimaat- en energieakkoorden. Er wordt al veel hernieuwbare energie geproduceerd, maar het opslaan ervan gebeurt nog nauwelijks.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.