Ads Top

Jedlix rolt internationaal uit

Marktleider Jedlix gaat haar slimme laadoplossingen nu ook internationaal aanbieden. Vandaag tekent Jedlix een overeenkomst met Renault en energieleverancier Total Spring voor de uitrol van ‘Z.E. Smart Charge’ in Frankrijk. In meerdere landen kunnen elektrisch rijders straks profiteren van het automatische laden op de meest gunstige momenten en tegelijkertijd bijdragen aan het rijden op duurzaam opgewekte stroom.

De onafhankelijke Slim laden specialist Jedlix verzorgt sinds 2016 diensten voor elektrische auto’s in Nederland. Rekening houdend met vertrektijden van berijders wordt met behulp van een intelligente app het laden tijdelijk gestopt als er een tekort dreigt te zijn aan energie op het elektriciteitsnet. Bij een overschot – als het hard waait of de zon schijnt – wordt er juist extra veel geladen.
Jedlix communiceert direct met de auto via de zogenaamde 'over-the-air’ technologie en bevordert zo het gebruik van duurzame energie. De service werkt onafhankelijk van laadpunten en levert de berijder een financiële beloning op.

Na Nederland nu ook in Frankrijk met de Renault Z.E. Smart Charge app. Berijders van de Renault Zoe, Frankrijk’s meest verkochte elektrische auto, kunnen gebruik maken van de Slim laden service in combinatie met een groen energiecontract van Total Spring.
Voor de Franse markt zal Jedlix een breder aanbod van services introduceren, ook voor andere automerken. Daarna zullen de slimme laadoplossingen in andere landen met veel elektrische mobiliteit beschikbaar komen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.