Ads Top

Enermatics: solide fundament onder energieafspraken

Enermatics heeft het Certificaat Energieprestatie Monitoring Norm verkregen. Het bedrijf ontzorgt woningcorporaties, bouwers en installateurs met E-Control, geïntegreerde monitoring voor energiezuinige woningen.

De certificering betekent dat Enermatics een stevig fundament kan aanbrengen onder alle afspraken over energieprestaties tussen huurders, woonconsumenten, woningbouwcorporaties, bouwers en installateurs.

Woningcorporaties kunnen er zeker van zijn dat ze op een uniforme manier de juiste, gevalideerde data binnenhalen. De Energieprestatievergoeding (EPV) kan zonder onzekerheden worden geïncasseerd. Bouwers kunnen nu een genormeerde oplossing voor energieprestatiemeting aanbieden. Installateurs kunnen makkelijker garanties geven over energieprestaties, en bovendien ontstaan er interessante ingangen voor slimmer onderhoud.

Enermatics is zelf een van de partijen die heeft mee-ontwikkeld aan de certificering. Het bedrijf zIt aan de ontwikkeltafels bij De Stroomversnelling, de brede coalitie van marktpartijen die versnelling brengt in de energietransitie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.