Ads Top

Greener bestelt mobiele energieopslagsystemen van Alfen

Greener, een duurzame energieleverancier voor evenementen en off-grid situaties, bestelt acht nieuwe mobiele energieopslagsystemen van Alfen, specialist in energieoplossingen. De mobiele opslagsystemen zullen in heel Europa worden ingezet om een schoon alternatief te bieden voor de inzet van tijdelijke dieselgeneratoren, bijvoorbeeld op festivals.

Het eerste geleverde opslagsysteem heeft het 'Welcome to The Village' festival in Leeuwarden van schone batterij-energie voorzien. Welkom to The Village is naar eigen zeggen één van de groenste festivals ter wereld.

Eerder dit jaar voorzag Greener al verschillende evenementen en festivals van groene stroom op basis van het opslagsysteem van Alfen, zoals Awakenings Easter Special in Amsterdam, Awakenings Festival in Spaarnwoude en MadNes op Ameland. Vorige week hebben Greener en Alfen samen een wereldrecord gevestigd met het simultaan laden van elektrische voertuigen bij 's werelds grootste parade van duurzame voertuigen in Leeuwarden. Samen leverden ze elektriciteit voor 's werelds eerste volledig mobiele en off-grid EV-laadplein.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.