Ads Top

JCI Twente en Raedthuys halen Al Gore naar Enschede

Op 4 oktober 2014 opent voormalig Vice President van de Verenigde Staten Al Gore de Nationale Conventie van JCI Twente in Enschede. Hiermee geeft hij het startschot voor deze JCI-conventie met als thema 'Een sensationele ontdekkingsreis'
De Nationale Conventie van JCI Nederland wordt op 3, 4 en 5 oktober 2014 door JCI Twente in Enschede gehouden voor ongeveer 600 young professionals en staat voornamelijk in het teken van duurzaamheid. Voor JCI Twente is het de zevende keer dat zij de NC mag organiseren.
De komst van Al Gore en een CO2 neutraal congres worden mogelijk gemaakt door energie leverancier Pure Energie van Raedthuys in Enschede, die vorige maand werd uitgeroepen tot 'meest duurzame energieleverancier van Nederland'. "Al Gore is een spreker van wereldfaam en een autoriteit op het gebied van wereldwijde milieutechnische ontwikkelingen", aldus directeur Alfons Wispels van Raedthuys. "Zijn boodschap is glashelder: we moeten samenwerken aan een duurzame toekomst en op een verantwoorde en schone manier energie produceren en zo de uitstoot van broeikasgassen terugdringen. Wij werken er graag aan mee dat deze boodschap verder wordt uitgedragen!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.