Ads Top

Duurzaam wonen bijeenkomst: energie besparen en opwekken

Aan de slag met energiebesparende maatregelen of oriënteren op zonnepanelen? Op maandag 26 mei van 14.00 tot 21.00 uur organiseert de gemeente een Duurzaam wonen bijeenkomst in de Jaarbeurs.
Deze dag is bedoeld voor huiseigenaren, huurders en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) uit Utrecht. Alle informatie over energiebesparende maatregelen is hier onder één dak bij elkaar  te vinden. Toegang is gratis.

Op de bijeenkomst draait het om: inspiratie, informatie en samenwerken. Er is van alles te zien: van een groen dak tot windmolens voor woningen. Er zijn energieambassadeurs, aannemers, installateurs aanwezig om te adviseren bij energiekeuzes. Tijdens een energiezuinige catwalk showen modellen duurzame producten, zoals zonnepanelen. Er zijn voorbeelden te zien van nul-op-de-meter woningen. Bewoners kunnen deelnemen aan gratis workshops en inspiratiesessies of een toelichting krijgen op hun warmtescan. Verder zijn er speciale aanbiedingen voor de aanschaf van zonnepanelen. Het programma staat op: www.utrecht.nl/energiepuntwonen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.