Ads Top

Delta verlaagt energieprijzen

Voor de vierde keer op rij verlaagt DELTA de variabele leveringsprijzen. Met ingang van 1 juli 2014 gaan de variabele leveringsprijzen voor elektriciteit én gas omlaag. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen zijn daardoor op jaarbasis ongeveer 35 euro goedkoper uit. De vaste leveringsprijzen zijn per 1 juli 2014 zowel voor elektriciteit als voor gas lager dan de variabele leveringsprijzen.

De besparing op jaarbasis geldt voor klanten met een variabel contract en een gemiddeld jaarverbruik (= 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m 3 gas). Wie meer gemak wil, kan kiezen voor een contract met een vaste leveringsprijs voor de duur van één jaar of drie jaar. Bij dit contract hebben klanten een vaste leveringsprijs die dus niet tussentijds omhoog of omlaag kan gaan. Klanten die per 1 juli 2014 kiezen voor een nieuwe overeenkomst met een vaste leveringsprijs voor drie jaar betalen op jaarbasis 18 eurominder ten opzichte van de variabele leveringsprijs.

Voor wie echt op energiekosten wil besparen biedt DELTA zijn energiemanagement-systeem, DELTA Comfort Wijzer, tegen een gunstige prijs aan. Met DELTA Comfort Wijzer kunnen klanten ‘doeltreffend werken’ aan het terugdringen van het energieverbruik in huis. Het systeem is nu in twee standaardpakketten voor 99 euro verkrijgbaar, zonder maandelijkse abonnementskosten. Wie een leveringsovereenkomst voor 1 of 3 jaar afsluit kan kiezen voor een interessante korting op DELTA Comfort Wijzer. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.