Ads Top

Nieuw regiokantoor voor Alliander in Alkmaar

Alliander heeft onlangs de aankoop afgerond van een bestaand kantoorgebouw en bijbehorende grond aan de Jan Ligthartstraat in Alkmaar. Op deze nieuwe locatie worden vanaf 2026 de werkzaamheden van de drie huidige locaties in de regio Alkmaar samengevoegd. Zo kan Alliander ook in deze regio nog effectiever en efficiënter werken aan de energietransitie.

Het bestaande kantoorgebouw aan de Jan Ligthartstraat wordt duurzaam verbouwd. Daarnaast wordt er naast het pand een magazijn gerealiseerd. De nieuwe locatie biedt straks huisvesting aan de regioteams van netbeheerder Liander en hoogspanningsspecialist Qirion, beiden onderdeel van Alliander. Door de energietransitie groeit Alliander snel. Het behouden van een locatie in Alkmaar is belangrijk zodat medewerkers dicht op het werk in de regio zitten. Met een functionele en prettige werkomgeving wil Alliander met de nieuwe locatie bijdragen aan het werkplezier van haar medewerkers.

Dit jaar staat in het teken van de voorbereiding en aanbesteding van  de verbouwing en de nieuwbouw. Naar verwachting start de realisatie hiervan  begin 2025 en kan Alliander de locatie medio 2026 in gebruik nemen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.