Ads Top

Duurzame bloem voor koekjesfabrieken en bakkerijen dankzij zonnepanelenpark op site van familiebedrijf Molens Geyskens in Beringen

Insaver, dat deel uitmaakt van de Groep Luminus, installeerde 2434 zonnepanelen op het terrein van familiebedrijf Molens Geyskens in Beringen. Dankzij de gloednieuwe grondinstallatie kan Molens Geyskens, dat actief is in de toelevering van grondstoffen voor bakkerijen en fabrikanten van wafels en koekjes, haar productieproces verder verduurzamen.

De grondinstallatie van 2.434 zonnepanelen heeft een totaal vermogen van 1.704 kWp en zal ieder jaar 1.450 MWh groene energie produceren. Dit komt overeen met het gemiddeld verbruik van ruim 400 gezinnen. Insaver - dat deel uitmaakt van de Groep Luminus en gespecialiseerd is in zonnepanelen, batterijsystemen en laadoplossingen - stond in voor de plaatsing van de panelen waarmee ieder jaar 147 ton CO2 wordt vermeden.

Molens Geyskens maakt zich klaar voor de toekomst en investeerde daarom in een nieuwe maalderij, nieuwe magazijnen en een heus zonnepanelenpark. Op die manier kan het bedrijf nog vele jaren graan verwerken tot bloem. Die bloem van Molens Geyskens wordt voor vele (industriële) bakkerijen en producenten van koekjes en wafels nog duurzamer.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.