Ads Top

Alfen hervat levering van Pacto transformatorstations

Alfen, specialist in energieoplossingen, en de Nederlandse netbeheerder Liander hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe productiemethode om vocht in het Pacto transformatorstation te weren. Bovendien is de levering van Pacto transformatorstations door Alfen sinds medio april hervat door middel van het ombouwen van reeds geproduceerde stations die nog niet geïnstalleerd waren.

De hoogste prioriteit van Alfen was het ontwikkelen en implementeren van verbeteringen in de productiemethode om vocht te weren en de levering van nieuwe Pacto transformatorstations aan Liander te hervatten. Liander keurde medio april de nieuwe productiemethode van Alfen goed.

Alfen heeft de productie hervat en Liander ontvangt in mei de eerste leveringen gebaseerd op deze nieuwe methode. Alfen verwacht de productie in de loop van 2024 op te schalen om de vertragingen in de eerste helft van het jaar in te lopen. Terwijl de productie weer op een normaal niveau komt, blijven Alfen en Liander de betrouwbaarheid van de Pacto transformatorstations monitoren.

Om Liander in april en mei van transformatorstations te kunnen blijven voorzien, worden de reeds geproduceerde stations, die nog niet geïnstalleerd waren, technisch aangepast en aangevuld met een set aan strikte beheersmaatregelen en controles. Met deze vochtwerende aanpassingen voldoen ze aan de kwaliteitseisen die Liander stelt en kunnen ze eind april in gebruik genomen worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.