Ads Top

Alliander wijzigt top structuur

De topstructuur van netbeheerder Alliander wordt uitgebreid met de introductie van een Executive Committee. Hierin nemen, naast de vier statutaire leden van de Raad van Bestuur, twee niet-statutaire bestuurders zitting. Dit zijn de huidig directeur Digitalisering Rinke van de Rhee, in de functie van Chief Digital Officer (CDO) en huidig directeur HRM Heleen Cocu, in de functie van Chief Human Resource Officer (CHRO).

De rol van Alliander in de maatschappij groeit, de organisatie groeit. Deze opgave vraagt om met maximale aandacht en focus te kunnen sturen. Daarom wordt de gehele digitaliseringsopgave enerzijds en de grote arbeidsmarkt- en organisatietransformatie anderzijds bij twee nieuwe rollen in de topstructuur neergelegd. De Raad van Bestuur blijft hierin statutair verantwoordelijk voor de organisatie.

Alliander werkt aan een toekomstbestendig energiesysteem. Ons doel is om in 2030 voor elke klant tijdig een oplossing te hebben. Om dit te bereiken, moeten we maximaal bouwen, terwijl we tegelijkertijd flexibele oplossingen inzetten om ons bestaande elektriciteitsnet optimaal te benutten. En is het van belang dat we helder communiceren met onze stakeholders en klanten over wat ze wanneer kunnen verwachten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.