Ads Top

Jumbo en PowerGo plaatsen snellaadpunten bij winkels in Nederland en België en bij La Place restaurants

Dit jaar start Jumbo met de plaatsing van snellaadpalen voor elektrische auto’s bij Jumbo winkels in Nederland en België en bij La Place restaurants.

Klanten kunnen dan een winkel- of restaurantbezoek combineren met het opladen van hun elektrische auto. Bovendien sparen klanten Jumbo Extra’s punten tijdens het opladen.

In samenwerking met PowerGo plaatst Jumbo dit jaar nog zo’n 150 laadpunten. Op termijn zal een groot deel van de Jumbo en La Place locaties voorzien zijn van laadpunten. Jumbo levert met de plaatsing van de laadpalen een belangrijke bijdrage aan de energietransitie van Nederland.

PowerGo plaatst voor Jumbo de palen met aansluitingen voor minimaal twee elektrische auto’s door heel Nederland en België.

Tijdens het laden sparen Jumbo klanten voor Jumbo Extra’s punten. Deze punten kunnen klanten inwisselen voor korting op boodschappen, abonnementen en dagjes uit. Ook handig: de oplaadtijd is precies gelijk aan de gemiddelde tijd die de klant in de Jumbo winkel verblijft. Hierdoor is in veel gevallen de auto opgeladen, zodra de boodschappen zijn gedaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.