Ads Top

LEAP24 heeft zijn eerste snellaadstation in Nederland geopend

LEAP24 heeft zijn eerste snellaadstation in Nederland geopend. Het nieuwe station ligt op het bedrijventerrein Almere Gooisekant. Het snellaadstation van LEAP24 in Almere telt vier snelladers. Hiermee kunnen elektrische auto’s tot 120 kW per uur opladen. Dat is bijna 10 keer sneller dan bij een openbare laadpaal aan de straat.

Met het oog op bestel- en vrachtwagens zijn de laadplekken extra ruim. Een voertuig van 11 meter lang en 3 meter breed kan makkelijk in één van de vier parkeervakken terecht. Dit laadstation is openbaar toegankelijk en ook personenvoertuigen kunnen in Gooisekant razendsnel opgeladen worden.

Naast het snellaadstation in Almere wordt er in Geleen en Rotterdam gebouwd aan stations van LEAP24. Het aantal laadpunten voor grote en kleine voertuigen wordt komende jaren flink uitgebreid. In 2026 wil het bedrijf zo’n tweehonderd locaties in Nederland hebben. Zo kunnen niet alleen personenvoertuigen snel weer de weg op, maar straks ook de grotere ‘veelrijdende’ bestelbussen en vrachtwagens.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.