Ads Top

Enie.nl gaat de Belgische markt op

De Nederlandse zonne-energieleverancier enie.nl is sinds kort ook actief op de Belgische markt voor zonnepanelen. Ook in België wil het bedrijf mensen laten overstappen op eigen zonne-energie. Enie.nl gaat in België wel opereren onder een andere naam: Soly.

Het aandeel zonne-energie is in België de afgelopen jaren sterk toegenomen. Na een stop op de subsidieregeling voor zonnepanelen is de groei wel iets geremd. Op dit moment stijgen echter ook in België de energieprijzen sterk waardoor het opwekken van eigen stroom een no brainer begint te worden.

Wat de Belgische situatie verder uniek maakt, is dat er geen salderingsregeling is zoals in Nederland, maar dat thuisopslag van energie voor later gebruik loont. Echter, een complete set panelen met thuisaccu kost al gauw rond de 10.000 euro – zonder subsidie een aanzienlijk bedrag. Wij willen de Belgische consument helpen, doordat mensen bij ons per maand kunnen betalen. Met onze digitale organisatie gaan we ook echt het verschil maken in het prijsaanbod.”

In eerste instantie start Soly in België vanuit een nieuw kantoor in Antwerpen alleen op de Nederlandstalige Belgische markt, dus in Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.