Ads Top

Grootste glas-glas zonnepanelen project van Europa bij Waalwijks familiebedrijf

Het Waalwijkse familiebedrijf Naber Plastics investeert in het grootste glas-glas zonnepanelen project van Europa. Met 6.690 zonnepanelen wekt het bedrijf in de toekomst 1700 megawattuur per jaar op. De volledige opbrengst zal direct door het bedrijf worden geconsumeerd voor eigen productie. Er wordt dus geen enkele kilowattuur aan het net teruggeleverd.

Investeren in zonne-energie is een logische keuze voor spuitgietbedrijf Naber Plastics. Op het dak van de fabriek in Waalwijk worden op dit moment 6.690 glas-glas zonnepanelen van het merk SOLARWATT geplaatst. Met een totaal vermogen van 1,9 MW is dit het grootste glas-glas zonnepanelen project in Europa.

De investering in zonnepanelen volgt op eerdere investeringen in condensatorbatterijen en energiezuinige spuitgietmachines om de energieconsumptie zo veel mogelijk terug te dringen.

YellowNRG voert het project uit in nauwe samenwerking met SOLARWATT. De uitgebreide voorbereiding in samenwerking met Valk Solar, Engineering 4 Solar en v.d. Heuvel Elektrotechniek, zorgt voor een soepele implementatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.