Ads Top

Nieuwe top EV-Box moet internationale groeiambitie realiseren

EV-Box, leverancier van laadpalen voor elektrische voertuigen (EV’s), heeft een nieuwe top benoemd om de internationale groeiambitie van het bedrijf te realiseren. Kristof Vereenooghe is aangesteld als CEO om de toenemende vraag naar elektrische laadvoorzieningen in goede banen te leiden.

Vereenooghe (44) heeft zijn sporen verdiend in de internationale technologiemarkt en heeft ervaring op het gebied van SaaS cloud-software. Voor zijn komst naar EV-Box bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij verschillende Amerikaanse startups, zoals Bynder, LUMA Marketing Technologies en Xeikon. Bedrijven die inmiddels zijn doorgebroken.

Robert Pijselman (48) is namens de nieuw investeerder Gilde Equity Management (GEM) aangesteld als voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij gaat EV-Box ondersteunen in de ontwikkeling van elektrische mobiliteit met behulp van de meest duurzame en smart infrastructuuroplossingen. Eerder was hij actief met zijn bedrijf BWise.

EV-Box is een bedrijf met een aandeel van 60 procent op de Nederlandse markt. Eerder sloot EV-Box al een samenwerking met investeerder Gilde Equity Management met als doel de internationale groei te accelereren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.