Ads Top

Mark van Zon benoemd tot commercieel directeur bij Essent

Mark van Zon (38) is benoemd tot commercieel directeur bij Essent. Van Zon is verantwoordelijk voor het commercieel management en de commerciële activatie van de merken Essent en Energiedirect.nl voor de consumentenmarkt. Essent wil zo haar leidende marktpositie uitbreiden vanuit haar multi-brand strategie.

Naast het positioneren van de merken, richt Van Zon zich met zijn afdelingen op de optimalisatie van het productportfolio en de ontwikkeling van bestaande en nieuwe verkoopkanalen. Het doel is om de klant met het juiste merk en het juiste aanbod op de juiste plek te kunnen bereiken.

Van Zon komt van Unilever, waar hij onder andere de functie van Sales Director Ahold & Foods heeft vervuld. Zijn ruime ervaring op het gebied van sales, formule management, shopper- en channel marketing heeft Van Zon onder meer opgedaan bij Aegon, GFK, Impact Retail en, zoals gezegd, bij Unilever. Zijn opleiding heeft Van Zon hoofdzakelijk genoten in Tilburg, waar hij aan de TiasNimbas Business School zijn Executive Master of Management & Organization heeft behaald (2011) en aan Tilburg University zijn Master of Business Economics (2000).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.