Ads Top

Informatieavond zonnepanelen sportverenigingen

Zonnepanelen op het gebouw van de sportvereniging en op die manier zelf energie opwekken. Door gunstige voorwaarden in het energieakkoord en het duurzaamheidsfonds van de Gemeente Westland is dit voor veel sportverenigingen mogelijk. Maar wat moet je daarvoor allemaal regelen?
Westland Infra organiseert samen met Nobutec, NIFE Energieadvies, Arend-Sosef en Kester & Partner Accountancy op maandag 20 januari een informatieavond over de mogelijkheden voor sportvereniging om zonnepanelen aan te schaffen. Er wordt informatie gegeven over zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, als financiering, techniek, contracten met energieleverancier, wet- en regelgeving en natuurlijk de zonnepanelen zelf.
Westland Infra is gastheer van deze avond. We heten u van harte welkom vanaf 19:00 uur in ons pand aan de Nieuweweg 1 in Poeldijk. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur. Na afloop is het onder het genot van een hapje en drankje mogelijk uw specifieke situatie door te spreken met een van de specialisten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.