Ads Top

BespaarNu.nl loopt vooruit met basislabel

Op de website Bespaarnu.nl is voor elke woningeigenaar door slechts het intikken van een postcode en huisnummer het basisenergielabel vanaf nu al gratis beschikbaar. De woningeigenaar kan door het aanvullen van enkele gegevens dit basislabel verbeteren zodat een betrouwbaar energielabel ontstaat.
BespaarNu.nl loopt hiermee vooruit op het nieuwe idee van minister Blok om per 1 januari 2015 alle woningen in Nederland te voorzien van een basislabel. De eenvoudige bediening van de applicatie zal de gebruiker zeker aanspreken. Een leuk wedstrijd element is de ranking in een woonplaats, stad of heel land, zo is snel en eenvoudig zichtbaar wat de energiezuinigste woning is in een woonplaats of straat.
Aan de applicatie wordt full time ontwikkeld, er staan nog diverse leuke ontwikkelingen op het programma aldus een medewerker. Het doel om de consument te verleidden energiebesparende maatregelen te nemen kan hiermee zeker worden bereikt.
Het is leuk en handig om je eigen woning eenvoudig samen te stellen en direct te weten welke maatregelen mogelijk zijn, wat deze opleveren en wat de consument bespaart.
Het verplichte energielabel waarvoor de consument 200 euro moet betalen zou hiermee komen te vervallen, de applicatie zal ook gaan voorzien in validatie van de ingevoerde gegevens zodat aan alle europese wet en regelgeving wordt voldaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.