Ads Top

Honeywell lanceert slimme thermostaat

Vanaf deze week is evohome van Honeywell, specialist in verwarmingsregelaars, te bestellen bij de gecertificeerde Honeywell-verwarmingsinstallateurs. Met evohome regelen gebruikers de temperatuur thuis per kamer via het evohome-touchscreen of via de app op smartphones en tablets. Slimme zoneregeling verandert de manier waarop huizen worden verwarmd door draadloos elke kamer apart te bedienen. De evohome-app is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Google Play Store en vanaf begin februari in de Apple App Store. De app bevat een demo-modus, zodat geïnteresseerden kunnen zien hoe zij de controle over warmte in hun huis kunnen krijgen.
Om toegang te krijgen tot evohome op een mobiel apparaat en gebruik te maken van de app, is het noodzakelijk een Total Connect Comfort-account aan te maken. Een gebruiker registreert zijn evohome eenvoudig op de My Total Connect Comfort-website. Na het aanmaken en registreren heeft de gebruiker een Total Connect Comfort-account.
Honeywell levert evohome in een aantal kleuren, zwart, zilver en grijs, die passen bij elk interieur. Daarnaast beschikt evohome over een touchscreen met hoog contrast en een modern design. Het evohome Single Zone Connected Pakket is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 299 euro, inclusief internet-gateway, voor verbinding met evohome buitenshuis, en app. Elke radiator in huis kan worden voorzien van een radiatorregelaar, verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf 99 euro per stuk.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.