Ads Top

Top KEMA neemt ontslag

De top van KEMA heeft gisteren zijn ontslag aangeboden aan de Raad van Commissarissen. Topman Thijs Aartsen, financieel directeur (CFO) Jos Huijbregts en Hans van Haarst, lid van de Raad van Bestuur, stappen op. De Raad van Commissarissen heeft de drie ontslagverzoeken geaccepteerd. De nieuwe CEO van DNV KEMA wordt David Walker en de nieuwe CFO Aad van den Bos. Een reden voor het plotselinge vertrek is niet gegeven.
Na een intensieve periode van zes jaar waarin KEMA wereldwijd werd opgebouwd – resulterend in de overname door DNV – heeft Thijs Aarten besloten om zijn loopbaan te vervolgen als zelfstandig adviseur op het gebied van de wereldwijde energietransitie. Hans van Haarst en Jos Huijbregts hebben beiden besloten om hun loopbaan buiten het bedrijf voort te zetten.
De Raad van Commissarissen heeft voorgesteld om David Walker als nieuwe CEO te benoemen en Aad van den Bos als nieuwe CFO van DNV KEMA. David Walker is momenteel werkzaam als hoofd Groepsstrategie van de DNV Groep. Walker heeft de Britse nationaliteit en heeft ruim dertig jaar internationale ervaring in de gehele energiewaardeketen. Aad van den Bos heeft de Nederlandse nationaliteit en komt over vanuit de functie van controller van de divisie Centraal en Zuid-Europa & Midden-Oosten van DNV Business Assurance. Van den Bos heeft dertig jaar internationale ervaring in financieel en projectmanagement.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.