Ads Top

Vastgoedbelegger Chalet Group zet laadpalen bij haar panden

Vastgoedbelegger Chalet Group voorziet al haar Multi Tenant objecten van oplaadpunten van MAIN Energie om elektrisch vervoer te stimuleren. Het oplaadpunt is een slim, gebruiks- en milieuvriendelijk oplaadstation voor elektrische voertuigen. De oplaadpunten zijn hufterproof en uitgevoerd met verschillende functies.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor zowel de Chalet Group als voor MAIN Energie een belangrijk onderdeel van de algehele bedrijfsvoering. Met de aanschaf van deze oplaadpunten investeert de Chalet Group in een duurzame manier van transport. MAIN Energie wilt een bijdrage leveren aan het oplossen van huidige en toekomstige maatschappelijke vraagstukken. Als leverancier van duurzame energie draagt het bedrijf bij aan het beperken van de CO₂-uitstoot die het gevolg is van elektriciteitsproductie. MAIN Energie levert alleen maar groene stroom op basis van waterkracht.

2 opmerkingen:

 1. Dat is een heel mooi initiatief. Op deze manier zijn vastgoedbeleggingen niet alleen de beste beleggingen op dit moment, maar bouw je tevens nog mee aan een gezonde en groene toekomst.
  Hoeveel mensen gaan er effectief gebruik van maken en wat is de kost dan voor hen? Hebben jullie daar ook concrete cijfers van hoe dat in zijn werk gaat?

  Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

  Wij kunnen helaas nog geen concrete cijfers aanleveren omdat we momenteel in een pilotfase zitten. Wel kunnen wij een vrijblijvende afspraak met u maken om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020 - 665 32 67 of per e-mail via vastgoed@mainenergie.nl.

  Met vriendelijke groet,

  MAIN Energie

  BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.