Ads Top

Nissan Nederland en Shell Recharge Solutions slaan handen ineen om EV-rijders te ontzorgen

Shell Recharge Solutions en Nissan gaan samenwerken om in Nederland de overstap op elektrisch vervoer (EV) te vereenvoudigen. De bedrijven bundelen hun krachten om Nissan-klanten te ontzorgen, door een volledige, elektrische mobiliteitsoplossing te leveren: via alle Nissan-dealers in Nederland is het vanaf nu mogelijk thuislaadoplossingen van en door Shell Recharge Solutions te laten installeren.
 
Wanneer consumenten kiezen voor een Nissan EV bij één van de 55 officiële Nissan-dealers in Nederland, kunnen zij in één keer alles regelen: de elektrische auto en het thuislaadpunt, inclusief installatie.

Door thuis een Shell Recharge laadpunt aan te schaffen, beschikken EV-rijders over verschillende functionaliteiten, zoals een AutoCharge-functie en slim laden. Met de AutoCharge begint een laadsessie zodra een EV-rijder de stekker in het stopcontact steekt. Via slimme laadfuncties is een laadsessie in te plannen, bijvoorbeeld op het moment dat de auto niet wordt gebruikt of tijdens 'daluren' als de vraag op het stroomnet laag is en de energie goedkoper. Daarnaast kunnen EV-rijders er dankzij de Dynamic Power Management-module voor zorgen dat de beschikbare stroomcapaciteit optimaal verdeeld wordt en het elektriciteitsnet niet overbelast wordt.
 
De samenwerking borduurt voort op de ambities van beide bedrijven: Shell Recharge Solutions stelt zich ten doel om in 2030 minstens 2,5 miljoen laadpunten te exploiteren, Nissan verwacht 19 elektrische modellen op de markt te hebben gebracht voor 2030. Met het nieuwe partnership zetten de bedrijven een positieve stap om hun ambities te verwezenlijken en te helpen om de transitie naar e-mobiliteit makkelijker te maken voor de EV-bestuurder.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.