Ads Top

ABN AMRO Sustainable Impact Fund investeert in batterij leverancier Colibri Energy

ABN AMRO Sustainable Impact Fund (ABN AMRO SIF) doet mee aan een groeifinancieringsronde voor Colibri Energy, samen met Emerald Technology Ventures en het corporate venture fonds van Nabtesco Corporation. Dit is de eerste investering van ABN AMRO SIF in energieopslag in batterijen.

Met deze investering steunt ABN AMRO SIF de ontwikkeling en groei van Colibri Energy, een leverancier van lithium-ion batterijen voor logistieke voertuigen op luchthavens en in de industrie. Door hun wagenpark uit te rusten met slimme en hoogwaardige accupakketten kunnen de eigenaren en exploitanten hun CO2-uitstoot verminderen en tegelijkertijd de totale eigendomskosten verlagen. De luchtvaartindustrie staat wereldwijd onder enorme druk om de uitstoot te verlagen, en het grondvervoer geldt in dit opzicht als laag hangend fruit.

Colibri Energy is een pionier op het gebied van het leveren van geïntegreerde software, die de levensduur van batterijen verlengt, onderhoud op afstand mogelijk maakt en de logistiek van het wagenpark optimaliseert.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.