Ads Top

Een van de grootste elektrische laadplatforms naar Amsterdam

Essent gaat een volledig geïntegreerde energieoplossing met een van de grootste laadplatformen voor busjes en vrachtwagens van Nederland realiseren op de City Logistics Innovation Campus (CLIC) in het hart van de Metropoolregio Amsterdam.

Door een veelheid van slimme oplossingen moet het platform moet jaarlijks goed zijn voor 30 miljoen schone transportkilometers in de stad Amsterdam en de omliggende regio.
 
CLIC wordt gerealiseerd aan de A9 bij Badhoevedorp, recht tegenover Schiphol, aan de rand van Amsterdam. Het voertuiglaadplatform op de logistieke innovatiecampus krijgt de grootste laadcapaciteit die tot nu toe in Europa is gerealiseerd. Essent gaat naast het platform en het hypermoderne energiesysteem ook de stroom leveren voor CLIC.
 
De stroom die op CLIC wordt verbruikt, wordt volledig duurzaam opgewekt met behulp van wind en zon. Essent Energy Infrastructure Solutions gaat ervoor zorgen dat het gebruik van elektriciteit, warmte en koude bij CLIC de grootst mogelijke efficiëntie krijgt en dat er nauwelijks energie ongebruikt verloren gaat. “We zijn verheugd dat Essent met ons mee wil bouwen aan het meest ambitieuze logistieke project van Europa”, aldus Robert Kreeft, projectmanager van CLIC.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.