Ads Top

Woningcorporatie Rhiant aangesloten bij Wocozon

Vanaf heden is woningcorporatie Rhiant aangesloten bij Wocozon en kan hierdoor op termijn ook al haar huurders laten profiteren van zonnestroom van eigen dak.

Inmiddels hebben de eerste honderd huurders een aanbod van Wocozon voor zonnepanelen ontvangen. De eerste woningen zullen al in april van zonnepanelen worden voorzien.

Wocozon Nederland biedt woningcorporaties in heel Nederland de mogelijkheid woningen te voorzien van zonnepanelen, zonder dat de huurders of de corporaties daar zelf in hoeven te investeren. Woningcorporatie Rhiant te Hendrik Ido Ambacht is alweer de tweede woningcorporatie in de provincie Zuid Holland die zich heeft aangesloten bij Stichting Wocozon en daarmee de 13e corporatie in heel Nederland.

Rhiant heeft de ambitie om op termijn alle geschikte woningen binnen haar portefeuille te voorzien van zonnepanelen. In eerste instantie komen de eengezinswoningen in aanmerking en de eerste woningen zullen al voor eind april worden gerealiseerd. De 13 aangesloten corporaties hebben samen nu ruim 90.000 woningen die voorzien worden van een PV-installatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.