Ads Top

Innecs Power Systems haalt ruim 4 miljoen binnen voor uitrol energieconversiesystemen

Innecs Power Systems, ontwikkelaar van hoogwaardige industriële energieconversiesystemen heeft ruim 4 miljoen euro ontvangen van Finindus, ENERGIIQ en BOM.

Met de producten van Innecs reduceren industriële bedrijven hun energieverbruik aanzienlijk, met als resultaat een mooi financieel rendement en een fikse reductie in CO2 en NOx uitstoot.

Energiebesparing, CO2 reductie en aantrekkelijke terugverdientijden
Het in 2004 opgerichte Innecs startte als engineering adviesbureau met de ambitie om eigen producten te ontwikkelen. Inmiddels heeft het bedrijf drie zeer efficiënte en robuuste apparaten ontwikkeld: een lage NOx brander (de BoilerBuner), een kleinschalige stoomturbine (de SteamExpander) en een kleinschalige gasturbine (de PowerBurner). De toepassing van diepe kennis van turbine technologie met slimme regeltechniek zorgt voor hoogwaardige producten met toepassingsmogelijkheden voor een breed industrieel publiek. Door een slim ontwerp en met een modulair productieproces wordt de aankoopprijs laag gehouden met behoud van hoge kwaliteit en energie-opbrengst wat tot aantrekkelijke terugverdientijden leidt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.