Ads Top

Energieleverancier Greenchoice is 'Beste uit de Test' Consumentenbond

Duurzame energieleverancier Greenchoice is beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Voor het eerst onderzocht de Consumentenbond de 12 grootste energieleveranciers op drie fronten tegelijk: klanttevredenheid, service én duurzaamheid. Greenchoice is daarmee de allereerste energieleverancier die het totaalpredicaat ‘Beste uit de test’ mag voeren.
Consumentenbond vroeg circa 4600 klanten naar hun tevredenheid over onder meer klantvriendelijkheid, prijs, duidelijkheid van de website, juistheid van nota’s en voorwaarden. Bereikbaarheid, kwaliteit van antwoorden en klantvriendelijkheid zijn beoordeeld, onder meer met mysteryklanten. Ook werd de duurzaamheid in kaart gebracht. Greenchoice laat op veel fronten de andere leveranciers een flink stuk achter zich. Consumentenbond zegt erover op de site: “Deze drie onderzoeken combineerden we tot een totaaloordeel: Greenchoice is de beste energieleverancier en verdient het predicaat ‘Beste uit de test’.”

Greenchoice levert als enige grotere partij uitsluitend groene stroom en bosgecompenseerd gas aan bijna 400.000 klanten. Los van eigen energieproductie krijgt Greenchoice stroom van honderden windmolens en tientallen biovergisters. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.