Ads Top

Erasmus Universiteit Rotterdam lanceert nieuwe onderwijsprogramma's voor toekomstige leiders energietransitie

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) wil de toekomstige leiders van de energietransitie opleiden met nieuwe holistische en multidisciplinaire onderwijsprogramma’s. Deze worden ondergebracht bij de business school van de EUR: Rotterdam School of Management,

Dit najaar start het eerste executive programma en worden de eerste vakken, keuzevakken en specialisaties rondom energietransitie in de bachelor- en masterfase geïntroduceerd.

De energietransitie is een complex vraagstuk dat - om succesvol te kunnen zijn - een holistische aanpak vereist. Technische innovaties vormen een cruciaal onderdeel van de oplossing, maar kennis over wetgeving, financiën, geopolitiek, economische modellen, kapitaalmarkten, gedrag en sociale innovatie zijn ook essentieel. RSM wil studenten tijdens hun opleiding kennis op laten doen over de energietransitie en geeft het onderwerp een plek in al haar bachelor- en masterstudies. Daarnaast ontwikkelt ze programma’s voor executives die op dit moment een leiderschapsrol vervullen.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.