Ads Top

EnergyZero en Last Mile Solutions starten nieuwe samenwerking

EnergyZero en Last Mile Solutions bundelen hun software en energiekrachten voor meer laadgemak en minder administratiefrustratie voor de elektrische rijder.

Onder het merk ‘powered by EnergyZero’ brengt EnergyZero de nieuwe totaalfactuur op de markt voor hun klanten, onder andere leasemaatschappijen en autodealers. Dankzij de factuur krijgen elektrische rijders niet langer losse facturen, zoals de energierekening van de energieleverancier, de laadsessies bij de eigen provider, en het slim laden van hun autofabrikant. Al deze energie gerelateerde diensten staan op één factuur.

Steeds meer partijen leveren energiediensten. De elektrische rijder neemt daardoor verschillende diensten af van verschillende partijen. Zo betaalt hij bij bedrijf A het energiecontract, bedrijf B voor het laden van de auto op de goedkoopste tijdstippen en bedrijf C voor de laadpas en laadkosten. Dit betekent drie overeenkomsten tekenen, drie facturen betalen en met drie verschillende klantenservices contact hebben.

Via haar energieplatform biedt EnergyZero haar business partners al vier jaar verschillende energiediensten op basis van dynamische energietarieven. Last Mile Solutions is Europa’s grootste leverancier van Software as a Service (SaaS) platforms voor het managen van laadpalen en -diensten.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.