Ads Top

Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

De veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis heeft een scherpe prijs opgeleverd voor een compleet zonnepanelensysteem. Zonnepanelenleveranciers SolarNRG en Tautus hebben gewonnen. Zij boden tijdens de veiling de laagste prijs voor een complete installatie met producten van goede kwaliteit.

Deelnemers van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben inmiddels via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze twee leveranciers ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

De prijs van een systeem ligt gemiddeld 21 procent lager dan de huidige marktprijs (volgens opgaven van Milieu Centraal). Ruim 8.000 deelnemers uit de provincies Zuid-Holland en Zeeland ontvingen deze week een aanbod op maat. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Een zonnepanelensysteem via de collectieve inkoop van Vereniging Eigen Huis is gemiddeld 1.216 euro goedkoper dan elders wordt aangeboden. Leveranciers die deelnemen aan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen bieden een scherpe prijs, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio kunnen bedienen. Dit levert hun logistiek- en inkoopvoordeel op.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.