Ads Top

Geertje van Hooijdonk nieuwe directeur Strategie Stedin

Geertje van Hooijdonk wordt de nieuwe directeur Strategie bij Stedin. Zij volgt daarmee David Peters op die sinds 1 januari als Chief Transition Officer (CTO) zitting heeft in de Raad van Bestuur van Stedin Groep.

Van Hooijdonk is nu nog Hoofd Programma’s bij Natuur & Milieu. Daar is zij verantwoordelijk voor projecten die gericht zijn op het veranderen van overheidsbeleid en het verduurzamen van het bedrijfsleven. Marc van der Linden, CEO Stedin: ,,Geertje van Hooijdonk heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met thema’s als: energietransitie, aardgasloos wonen en elektrisch rijden. De thema’s die ook voor Stedin belangrijk zijn. Daarnaast kan zij mensen met elkaar verbinden. En laat samenwerking nou net een van de belangrijkste voorwaarden zijn om de energietransitie te laten slagen.”  

Van Hooijdonk start 1 augustus als directeur Strategie: ,,Stedin heeft onlangs voor een mooie en uitdagende nieuwe strategie gekozen die zich het best laat samenvatten als: de energietransitie mogelijk maken door focus op kerntaken voor (toekomstig) netbeheer met excellente dienstverlening naar klanten. Hier zet ik mij graag voor in. En dan niet alleen voor de dagelijkse werkzaamheden die we als netbeheerder doen, maar juist ook op het brede maatschappelijke vlak. Daarvoor is het heel belangrijk om de verbinding te blijven maken tussen Stedin en verschillende partijen als politiek, bedrijfsleven, klanten en maatschappelijke organisaties. Ik kijk ernaar uit om dit samen met de collega's en samenwerkingspartners van Stedin te doen.’’

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.