Ads Top

Rabobank en Vandebron werken samen om energietransitie te versnellen

Vandebron en de Rabobank gaan samenwerken om Nederland sneller te verduurzamen. Het strategische partnership trapt af met een exclusief aanbod van duurzame energie voor particuliere klanten van de Rabobank. Zij betalen hierdoor niet meer dan bij hun huidige energieleverancier.

Door de prijsdrempel weg te nemen worden zij volgens beide partners gemotiveerd om voor groene en lokaal opgewekte energie te kiezen. Rabobank en Vandebron zullen ook een aanbod voor elektrisch rijden op groene stroom introduceren.

De Rabobank zal tevens klanten betrekken die producent zijn van duurzame energie en leveren aan Vandebron. Daarnaast is het de intentie ook de kantoren van de Rabobank te gaan voorzien van groene energie.

De Rabobank en Vandebron willen zoveel mogelijk Nederlandse huishoudens laten overstappen naar groene energie, opgewekt in Nederland. Aart van Veller, oprichter van Vandebron: "In Nederland wordt slechts 6 procent van de energie duurzaam opgewekt. In de Rabobank hebben we een waardevolle partner gevonden met wie we de afname en daarmee de broodnodige productie van lokale groene energie kunnen stimuleren."

De actie van Rabobank en Vandebron voor particuliere klanten loopt van 30 april tot en met 31 juli 2018. Op www.vandebron.nl/rabobank is alle informatie rondom dit gezamenlijke initiatief te vinden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.