Ads Top

Workshop aardgasvrije wijken en bewonersparticipatie

Op donderdag 17 mei organiseert het Klimaatverbond Nederland in samenwerking met de provincie Drenthe een workshop 'Klimaatwarming-up' in het provinciehuis in Assen. Voor de gemeenten in Drenthe is het programma aan de behoefte binnen Drenthe aangepast. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze inspirerende workshop.

De Drentse Klimaatwarming-up is een regionale, eendaagse workshop over twee actuele thema's: aardgasvrije wijken en bewonersparticipatie (zowel wat betreft het meedenken en beslissen over aardgasvrije wijken als over duurzame energie als zonneparken). Deze workshop biedt praktische kennis en rijkelijke input voor de te maken afwegingen en het te voeren debat over een effectief lokaal klimaatbeleid.

De regionale workshopdag is bedoeld voor (nieuwe) raadsleden en wethouders als ook voor gemeenteambtenaren waarvoor deze thema's betrekkelijk nieuw zijn en in de komende coalitieperiode hoog op de agenda zullen staan. Tijdens de dag zult u veel collega's treffen uit uw regio.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.