Ads Top

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep kiezen voor Sigmax

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep hebben besloten om de Field Mobility Suite in te zetten bij onderhoud, reparatie of vervanging van verwarmingsinstallaties. De fieldservice oplossing van Sigmax digitaliseert het werkproces van de buitendienst en ondersteunt medewerkers via een smartphone of tablet bij de werkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Geas Energiewacht, Kemkens en Energiewacht Groep zochten samen voor ruim 500 servicemedewerkers een fieldservice oplossing ter vervanging van hun huidige oplossing.

De organisatie achter de oplossing speelde volgens John Huitink, hoofd Informatisering en Kwaliteit bij Geas Energiewacht, ook een belangrijke rol in de keuze. “Misschien nog wel meer dan de flexibiliteit en de functionaliteiten van het product. Sigmax heeft jarenlange ervaring met het uitrollen van mobility oplossingen bij bedrijven en dacht volledig mee met onze service uitdagingen”, vertelt Huitink. “Wat ons daarnaast enorm aanspreekt is dat Sigmax eerst wil begrijpen hoe onze servicemedewerkers werken voordat de software wordt uitgerold. De eerste afspraak tussen een projectmanager van Sigmax en één de medewerkers is al gemaakt. Naar verwachting zullen in mei 2015 al onze servicemedewerkers gaan werken met de nieuwe software.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.