Ads Top

Essent houdt wachtende tramreiziger warm

Essent laat in week 47 een tramhalte aan de Coolsingel in Rotterdam voorzien van een radiator en een fictieve cv-ketel. Zo wil Essent wachtende tramreizigers warm houden en daarmee aandacht vragen voor het tijdige onderhoud en de vervanging van cv-ketels. Om storingen te voorkomen. De ‘warme’ tramhalte is tot stand gekomen in samenwerking met Exterion Media en bedacht door reclamebureau Etcetera.

In de herfst- en wintermaanden neemt het aantal storingen in cv-ketels  toe. Dat komt doordat het in deze periode kouder is en cv-ketels hard moeten werken om het huis te verwarmen. Oudere en niet goed onderhouden ketels laten het dan vaak afweten. Daardoor komen gemiddeld 1 miljoen huishoudens onnodig in de kou te zitten.

Reclamebureau Etcetera bedacht de spectacular om het aanbod van Essent en haar servicepartners rond de installatie, onderhoud en service van cv-ketels onder de aandacht te brengen. Ben Imhoff, Creatief Directeur van Etcetera: "Essent levert meer dan stroom en gas alleen. Essent levert ook die HR-ketel die zorgt voor dat heerlijke warme en behaaglijke thuis. En waar kun je dat beter laten voelen dan in een winderige tramhalte waar iedereen staat te verkleumen.”

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.