Ads Top

Doe mee aan de GasTerra Energizer Award!

GasTerra vindt het belangrijk om jongeren en studenten intensief te betrekken bij het energievraagstuk. Zij zijn nog onbevangen, beschikken over verse kennis en hebben er bovendien alle belang bij dat ook toekomstige generaties kunnen rekenen op een zekere, betaalbare én verantwoorde energievoorziening. Daarom ontwikkelden wij zes jaar geleden de GasTerra Transitie Jaarprijs (GTJP).

In 2015 organiseert GasTerra deze innovatieve wedstrijd voor de zesde keer. Deze editie is het concept veranderd. De GTJP heet nu de GasTerra Energizer Award (GTEA) en richt zich volledig op afstuderende hbo-studenten. Gerenommeerde bedrijven, uitdagende afstudeer-opdrachten en de beste hogeschoolstudenten uit alle hoeken van Nederland die het tegen elkaar opnemen Dat is in het kort de GasTerra Energizer Award!

Studeer jij volgend jaar af aan de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool van Hall Larenstein (VHL), Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN), Hogeschool Utrecht, Hogeschool van Amsterdam, Avans Hogeschool of Hogeschool Zuyd en ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Of ga je afstuderen bij een ander bedrijf en denk je dat je afstudeeropdracht voldoet aan de criteria? Dan nodigen we je uit om mee te doen!

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.