Ads Top

DELTA verlaagt energietarieven

Per 1 januari 2015 verlaagt DELTA, voor de vijfde keer op rij, de variabele leveringsprijzen voor elektriciteit en gas. Klanten met een overeenkomst met variabele leveringsprijzen zijn daardoor op jaarbasis ongeveer 41 procent goedkoper uit. De vaste leveringsprijzen zijn per 1 januari 2015, zowel voor elektriciteit als voor gas, lager dan de variabele leveringsprijzen.

Klanten met een variabele leveringsprijs kunnen ieder half jaar te maken krijgen met aanpassing van de tarieven en profiteren per 1 januari 2015 van een besparing van 41 euro op jaarbasis (bij een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas). Klanten die meer zekerheid willen kiezen voor een overeenkomst met een vaste leveringsprijs voor de duur van één jaar of drie jaar.

Wie vanaf 1 januari 2015 een nieuwe leveringsovereenkomst afsluit met een vaste leveringsprijs voor drie jaar, betaalt op jaarbasis 31 euro., minder dan bij een variabele leveringsprijs. Ook hier is gerekend met een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1800 m3 gas.

DELTA biedt zijn klanten naast de elektriciteit- en gascontracten diverse producten en diensten die bijdragen aan het terugdringen van het energieverbruik. Eén daarvan is de slimme thermostaat van DELTA Comfort Wijzer, het energiemanagementsysteem van DELTA voor thuis. Klanten die nu kiezen voor een 1- of 3-jarig energiecontract kunnen profiteren van gratis installatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.